Вземете 5% отстъпка при плащане с карта!

ДАМСКИ ЧАНТИ

ДАМСКИ ЧАНТИ

Дамски чанти - перфектният начин да покажете вашата индивидуалност

В днешно време дамските чанти са задължителна част от гардероба на всяка жена. Това е аксесоар, който ви позволява да подчертаете своята индивидуалност и личен стил. Дамските чанти са един от артикулите, които най-лесно може да изберете онлайн, защото няма нужда да се чудите дали ще ви станат, както е с дрехите или обувките.

Виж повече

Как да изберем перфектните за нас дамски чанти

Марковите дамски чанти са страст на много дами, не по-малка от бижутата или обувките. В следващите редове ще ви дадем ценни съвети как да откриете перфектните за вас дамски чанти, кои са марковите предложения, на които си струва да обърнете внимание, за какво да следите, когато избирате модели онлайн и защо е особено практично да имате в колекцията си дамска раница и чанта тип кросбоди.Ще обърнем малко повече внимание на последните модели дамски чанти от колекцията на Guess и ще ви разкажем малко за бранда Guess и неговото развитие праз годините.

Помислете какви дамски чанти търсите

Дамски чанти 1

Дамски чанти - разгледaйте


Когато търсите чанти, независимо дали избирате онлайн или от физически магазин, скъпи маркови модели или по-обикновени варианти, помислете кой тип отговаря на вашата личност. Решете за какви цели ще използвате конкретния модел - колко голяма да е чантата, дали да бъде клъч, кросбоди или пък дамската раница ще бъде най-удобна за вас.

Избирането на дамски чанти, подходящи за ежедневна употреба може да бъде сравнително лесно, дори и онлайн, тъй като всичко, от което се нуждаете в повечето случаи са дамски чанти с много отделения, за да поддържате нещата си добре организирани. Дамската раница също е добър вариант за тези случаи – а в колекциите на Guess ще откриете маркови предложения, с които може да изглеждате и стилно, а не задължително спортно.

С големите дамски чанти всичко ви е под ръка

Дамски чанти 2

Дамски чанти - големите чанти


Ако търсите дамски чанти за разходки в планината или навън, както в дъждовни, така и в слънчеви условия, за да защитите вещите си изберете дамски чанти с устойчиви на атмосферни влияния външни материи – в каталога на Guess има различни висококачествени маркови предложения, които няма да ви разочароват.
Големите дамски чанти ви позволяват да носите целия си свят в чантата: ключове или портфейл, телефон, слушалки и леки закуски, бутилка за вода, Power Bank, чадър, а защо не и електронна книга или дезинфектант. Както по-късно ще стане дума, в колекцията дамски чанти на Guess със сигурност ще откриете подходящия модел за вас. Брандът предлага широк асортимент, но чантите Guess вече са се превърнали в емблема и това никак не е случайно. Дамски чанти за всеки повод

Ако не искате да препълвате дамските си чанти с куп неща или обичате да държите повечето си вещи например в колата или в офиса, това изобщо не значи, че този аксесоар не ви е необходим. Можете да изберете така модерните чанти тип кросбоди – марковите варианти на Guess са наистина страхотен и качествен вариант.

 Хубавите, маркови дамски чанти придават увереност и допълват вашия външен вид, така че дори да не сте свикнали да носите много неща, не се лишавайте от тях. Стилът на облеклото, което носите, поводът, настроението, в което сте в момента ще определят размера, формата и цвета на вашата чанта. От съществено значение е да имате дамски чанти, които отразяват вашия стил. Стилните и модерни маркови чанти, от последната колекция на Guess или друг любим за вас бранд със сигурност ще обогатят и завършат визията ви.

Когато избирате дамски чанти онлайн четете внимателно

Дамски чанти 3

Дамски чанти - онлайн

В днешното забързано ежедневие все повече хора пазаруват онлайн, защото това е бързо, лесно, сигурно и удобно. Много по-лесно да изберете дамски чанти онлайн, за разлика от обувки или дрехи, защото няма начин те да не ви паснат, ако гледате внимателно описанието. Все пак когато пазарувате дамски чанти онлайн е добре да заложите на маркови модели, за да сте сигурни, че това, което виждате на снимките е и това, което ще получите. Ако се спрете на марковите предложения на Guess ще може да сте сигурни, че плащате за качествен артикул, който ще пристигне при вас в перфектен вид.

Въпреки че е по-лесно да проверите теглото на дамските чанти, когато пазарувате във физически магазин, можете да направите това и като пазарувате онлайн. Ето защо обаче трябва внимателно да прочетете описанието на продукта в сайта. В предложенията на Guess винаги коректно са описани размерите, теглото и други спецификации за продукта – без значение дали избирате дамска раница, чанта тип кросбоди, клъч или друг тип. При по-качествените маркови модели обикновено дамските чанти са с оптимално тегло, така че да не тежат прекалено, и да не изглеждат прекалено слаби и евтини. Когато пазарувате онлайн обърнете внимание дали дръжките на дамските чанти са достатъчно дълги.


Инвестирайте в маркови дамски чанти

Много интернет магазини продават евтини реплики на маркови чанти, и ако не внимавате може да платите цяло състояние за нещо, което изобщо не си струва. Когато купувате маркови чанти от Guess или друг популярен бранд, първо се уверете, че магазинът е надежден и е известен с автентичността на стоките. Следвайте основните техники за пазаруване, когато купувате и дамски чанти – ако смятате, че цената е твърде добра, за да е истина, тогава вероятно дамските чанти са фалшиви. Не забравяйте, че когато избирате маркови модели плащате за качествени материали, прецизна изработка на всеки детайл, здравина и удобство, затова цената е и по-висока. Няма как да купите евтина реплика на Guess от някой незаконен пазар и да очаквате безспорното качество, което брандът предлага за своите оригинални модели.

Повече за дамските чанти на Guess

Дамски чанти 4

Дамски чанти - Guess

Компанията Guess е създадена преди повече от 40 години от братята Марчиано, които успешно съчетават легендарния блясък на Холивуд с емблематичния френски шик. Днес компанията е една от най-утвърдените в модния бизнес и има повече от 1500 магазина по целия свят. Продуктовата гама непрекъснато се разширява и предлага колекции за мъже и жени, широка гама от дрехи, обувки, аромати, бижута и аксесоари. Дамските чанти на Guess са сред най-популярните модели сред ценителите на добрия вкус, защото са качествени, атрактивни и разнообразни. Без значение дали търсите дамска раница, чанта за рамо или така популярните в момента модели кросбоди, ако се доверите на бранда няма да сгрешите.

Как да изберем перфектните за нас дамски чанти

Помислете какви дамски чанти търсите

С големите дамски чанти всичко ви е под ръка

Дамски чанти за всеки повод

Когато избирате дамски чанти онлайн четете внимателно

Инвестирайте в маркови дамски чанти

Повече за дамските чанти на Guess

Маркови дамски чанти 1
Маркови дамски чанти - Разгледайте при нас!
Дамски чанти онлайн 1
Дамски чанти онлайн - Разгледайте при нас!