-5% отстъпка при плащане с карта!

МЪЖКИ ОБУВКИ

Мъжки обувки от Guess – изберете разнообразие от модели

Да изберете мъжки обувки изглежда лесна задача, защото на пръв поглед има по-малко модели и варианти, отколкото при дамските, но това всъщност не е точно така. И при мъжките обувки има разнообразие от стилове, цветове, модели, спортни или елегантни и трябва да помислите как да ги съчетаете правилно, както и да ги поддържате.

Виж повече

Намерете подходящите мъжки обувки от Guess 

Каквито и мъжки обувки да търсите – в асортимента на Guess със сигурност ще откриете подходящия модел за вас. Различни спортни варианти – като например мъжки сникърси или маратонки, по-елегантни обувки, летни, зимни или преходни модели – от каквото и да имате нужда -   разгледайте предложенията от Guess и няма да останете разочаровани.

Спорни мъжки обувки от Guess

Мъжки обувки 1

Мъжки обувки - разгледайте!

Както вече споменахме, в асортимента на Guess ще откриете мъжки обувки за всеки повод и всеки сезон. Спортните мъжки обувки на Guess са особено предпочитани за ежедневието. - затова в колекциите на Guess е заложено на много такива предложения. Мъжките сникърси са подобни на мъжките кецове, но първите са с по-плътна гумена подметка, която осигурява удобство и безшумно движение. Любопитно, че името идва от английската дума to sneak („промъквам се“). Мъжките кецове в колекциите на Guess също са вид спортни обувки, но при тях има повече разнообразие при материите и моделите. В асортимента на Guess има мъжки обувки от кожа, велур, текстил, с връзки, без връзки, с различни десени и мотиви. С две думи - Guess са особено смели в колекциите си мъжки обувки, но не пропускат и класическите спортни модели, които са любими на всички.

Практични съвети при избора на мъжки обувки

Мъжки обувки 2

Мъжки обувки - съвети!

Ако носите колан, опитайте се да съчетаете мъжките обувки с него, особено ако са по-елегантни. Инвестирайте във висококачествени мъжки обувки, ако можете да си ги позволите. Моделите на Guess всъщност ще ви спестят пари в дългосрочен план, защото няма да се скъсат или деформират след един-два сезона, както става при по-евтините мъжки обувки със съмнително качество. Правилната грижа също помага да се удължи животът на вашите обувки, без значение дали са спортни мъжки сникърси или елегантни модели от естествена кожа. Винаги избирайте мъжки обувки, които са с добра кройка и са комфортни, а не просто изглеждат добре. За летните модели обърнете внимание и на материите, за които е важно да не запарват крака и да може кожата да „диша“. За щастие от Guess не правят компромис с удобството и ако се спрете на мъжки обувки от техните колекции, няма нужда избирате – визия или удобство, защото всеки път получавате и двете. Ще прекарате много време в новите си обувки, така че краката ви трябва да се чувстват добре в тях.

Съчетайте мъжките обувки с облеклото

Мъжки обувки 3

Мъжки обувки - съчетайте ги с вашия тоалет!

За по-елегантни поводи се опитайте да изберете мъжки обувки, които съответстват на цвета на панталоните ви или са по-тъмни - в колекциите на Guess ще откриете много такива модели. Мъжките обувки които са по-светли от панталоните ви, визуално разсейват и могат да развалят визията. Тук изключваме класическите бели мъжки сникърси или мъжки кецове, които са сред най-предпочитаните летни варианти от Guess. Бялото е класически цвят за спортните мъжки обувки и чудесно се комбинира с дънки или други по-ежедневни облекла.

Въпреки че е сигурен залог, не е необходимо чорапите да пасват с мъжките обувки. Вместо това мислете за чорапите си като за вратовръзка - елемент, който може да обедини целия тоалет или да покаже вашия уникален стил. В колекциите на Guess ще намерите не само разнообразие от модели, но и от цветове. Черните мъжки обувки, били те спортни или по-елегантни, вървят добре с тъмносини, сиви или черни панталони. Кафявите мъжки обувки са най-подходящи за кафяво, бежово, зелено и други по-тъмни земни тонове. Обувките в бордо вървят добре с цвят каки, по-светло кафяво, синьо и сиво. Светлокафявите мъжки обувки, предпочитани сред летните модели, изглеждат страхотно с по-светли земни тонове, синьо, бежово, по-светлокафяво или бяло. Тъмносините мъжки обувки се съчетават със сиво, бежово, кафяво, бяло, маслинено и червено.

Внимателно подберете точния за вас размер мъжки обувки

Мъжки обувки 4

Мъжки обувки - изберете правилния размер!

Когато купувате мъжки обувки е важно да подберете точния за вас размер. Въпреки че размерите са универсални в повечето случаи, при някои марки все пак има разминаване и затова е добре, ако имате възможност да пробвате обувките и да усетите как се чувствате с тях, преди да ги закупите. При моделите на Guess са спазени всички стандарти и обувките отговорят на размерите си, но все пак идеалният вариант е да ги пробвате, защото формата на самото стъпало понякога също има значение.

Една обувка, колкото и да ви харесва, колкото и красива да е, не можете да я носите, когато е твърде широка или тясна за краката ви. Не се опитвайте да носите тесни обувки, защото това ще доведе до травми и дори деформация на краката. Не бива да носите и твърде широки обувки, защото с тях няма да чувствате стабилна опора и може да затруднят движенията ви. Изберете размера, с който се чувствате най-удобно – това важи особено за мъжките кецове, мъжките сникърси или друг вид спортни обувки, с които се предполага, че ще прекарате целия ден или ще се движите по-динамично. Не забравяйте да пробвате различни размери, преди да направите покупка и се разходете с тях за няколко минути, преди да излезете от магазина, за да сте сигурни, че пасват правилно и осигуряват адекватна опора.

Правилните мъжки обувки за всеки повод

Когато избирате мъжки обувки първото и най-важно е да помислите за повода, за който ще ги носите. Например, ако излизате на среща или присъствате на официално събитие като сватба, изберете по-елегантни мъжки обувки тип оксфорд или мокасини – в колекциите на Guess ще намерите атрактивни предложения за всеки вкус. От друга страна, ако ще пазарувате или се разхождате в парка, маратонките или други спортни модели биха били по-подходящи.
След това помислете за личния си стил - независимо дали предпочитате класически или модерен дизайн в асортимента на Guess разнообразието е огромно.

Ако искате да направите впечатление с избора си на стил, опитайте да включите смели цветове и текстури в облеклото си с ярки мъжки кецове или велурени мокасини – една от отличителните чери на бранда Guess, особени при по-летните модели.

Намерете подходящите мъжки обувки от Guess

Спорни мъжки обувки от Guess

Практични съвети при избора на мъжки обувки

Съчетайте мъжките обувки с облеклото

Внимателно подберете точния за вас размер мъжки обувки

Правилните мъжки обувки за всеки повод

Мъжки обувки Guess 1
Мъжки обувки Guess - Разгледайте при нас!
Спортни мъжки обувки 1
Спортни мъжки обувки - Разгледайте при нас!
Категории