Вземете 5% отстъпка при плащане с карта!

ТЕНИСКИ ЗА МОМЧЕ

Изберете модерни и свежи детски тениски за момче

През последните години дизайнерите стават все по-креативни и смели, когато създават нови колекции тениски за момче. Разбира се, от бранда Guess не правят изключение и отново ни предлагат разнообразие от детски и юношески тениски за момче – със сигурност ще си харесате поне няколко модела, в които с нетърпение да облечете вашите малчугани.

Виж повече

В следващите редове ще обърнем внимание на последните модни тенденции и ще ви дадем няколко нестандартни идеи от Guess, ще подчертаем и за какво да внимавате, когато пазарувате за детския гардероб.

Тениските за момче никога не излизат от мода

Тениски за момче 1

Тениски за момче - разгледайте

Тениските за момче са от онези основни елементи в детския гардероб, които просто никога няма да излязат от мода. В днешно време тениските за момче стават все по-разнообразни и в колекциите на  Guess ще откриете много нови и интересни модели – отделено е специално внимание и на блузите за момче, както и на юношеските дрехи за по-порасналите момчета.

Още от малки децата ги носят почти ежедневно, а в гардероба на подрастващите тениските за момче са си направо любимата и супер универсална дреха.
Тийнеиджърите без колебание посягат към тениски за момче когато излизат на разходка с приятели, когато отиват на детски партита или концерт, а защо не и за училище и игри навън. С две думи – има тениски за момче за всеки вкус и повод, стига само те са са подбрани правилно и още по-важно – да са подходящо комбинирани с останалата част от облеклото. 

Тениските за момче подчертават идентичността на малчуганите

Тенденциите в дизайна на тениските за момче непрекъснато се обогатяват с нови елементи. Но както при гардероба на големите, така и в детския се завръщат и тенденции, които са добре забравено старо. Тийнейджърите обичат да изразяват себе си чрез облеклото, затова когато избирате детски или юношески тениски за момче, гледайте на тях не просто като на дреха, а като отражение на стила и характера на вашите деца – нещо, за което дизайнерите на  Guess са помислили с внимание, когато създават новата колекция за настоящия сезон! Тази година истински хит са тениските за момче с графични дизайни, неонови цветове и вечната класика – с логото на любимата банда или с лика на някоя от модерните музикални звезди.

Изберете тениски за момче от качествени материи

Тениски за момче 2

Тениски за момче - качествени материи!

Когато избирате тениски за момче и изобщо детски дрехи, които докосват нежната кожа на малчуганите, обърнете внимание на материята. Ако заложите на детски дрехи от Guess ще се уверите, че брандът държи на качествените материи и не прави компромис с удобството що се отнася до кройките. Марковите тениски за момче от Guess пасват перфектно на тялото и за дълго ще бъдат в отличен вид, с наситени цветове, без да се раздърпат.

Един от най-добрите варианти за детски или юношески тениски за момче е да изберете 100% памучен плат без никакви приноси като полиестер. Естествените тъкани като памук са издръжливи, лесни за поддръжка и позволяват на кожата да диша - именно затова са много подходящи за всякакъв тип блузи и дрехи за момче. Препоръчително е да избягвате полиестера при детските тениски за момче. Това е така, защото когато тъканта се свива, разтяга или изтънява, което е нормален процес,  полиестерът ще запази формата си, докато другият материал променя формата си, така че тениските за момче или блузите за момче може да се окажат със странни пропорции и някои части да са по-стегнати от други.
В колекциите на Guess ще откриете качествени детски тениски за момче, с които няма да имате този проблем.

Изберете точния размер детски тениски за момче

Тениски за момче 3

Тениски за момче - как да изберем точния размер

Когато избирате детски тениски за момче или блузи за момче обърнете внимание на размера. Повечето детски дрехи за най-малките са с размери обозначени в месеци или сантиметри, а при юношеските тениски за момче има номерации както в сантиметри, така в и стандартните при дрехите за възрастни. В повечето случаи размерите при детските тениски за момче са стандартизирани и ако заложите на този, който сега е точен на вашето дете, размерите ще са същите при повечето брандове. Все пак погледнете таблиците с размери, за да сте сигурни, че тениските за момче ще паснат перфектно на детето ви.
Ако вземете малко по-голям размер тениски за момче няма да е такъв проблем, защото децата растат много бързо и вероятно скоро ще може да го носят, но остава опасността и да купите умален модел, който да ви бъде ненужен. Ако искате да сте сигурни, че ще попаднете на точните кройки и размери при детските тениски за момче, заложете на доказани маркови предложения – в колекциите на Guess всички блузи за момче и друг тип детски дрехи отговарят на номерата перфектно. 
Ако пазарувате тениски за момче онлайн от магазини в чужбина внимавайте с избора на размери, защото може да има различни номерации, както за детски, така и при дрехи за възрастни. Повечето онлайн магазини предоставят сравнения на таблици с размери между държавите или изброяват измерванията на тялото в съответствие с размерите на техните продукти.

По какво да познаете качествените тениски за момче

Тениски за момче 4

Тениски за момче - как да познаем качеството

Когато избирате маркови тениски за момче от доказани брандове като Guess ще се уверите, че всички детайли са изпипани за повече удобство и отличен външен вид, дори и неща за които иначе вероятно не бихте се сетили. Материалът на етикета на тениските за момче например е важен фактор за комфорт. При тениските за момче с ниско качество се използват лазерно изрязани етикети, които могат да дразнят деликатната детска кожа. сърбят и драскат кожата. Ако искате да избегнете това може да заложите на маркови тениски за момче, които имат втъкани етикети или етикети, които са отпечатани върху самата тъкан.

Още един съвет - винаги проверявайте основните области като яките, ръкавите и подгъвите за разхлабени конци или шевове. Ако тениските за момче, които избирате имат копчета, уверете се, че те са зашити добре- много от брандовете дори предлагат допълнителни копчета към дрехите.
Внимателно избирайте дрехите с щампи и различни надписи, защото ако са напечатани, а не зашити бързо могат да се напукат или изтрият. Ако пазарувате прекалено евтини можели от непроверени производители може надписите да се повредят още на първото пране.

Тениските за момче никога не излизат от мода

Тениските за момче подчертават идентичността на малчуганите

Изберете тениски за момче от качествени материи

Изберете точния размер детски тениски за момче

По какво да познаете качествените тениски за момче

Детски блузи за момче 1
Детски блузи за момче - Разгледайте при нас!
Юношески тениски за момчета 1
Юношески тениски за момчета - Разгледайте при нас!
Категории
Опции за пазаруване
Категории