Вземете 5% отстъпка при плащане с карта!

ДАМСКИ ДЪНКИ

Дамските дънки – вечната класика в гардероба

Търсите ли идеалния модел дамски дънки? Пазаруването на дънки за жени може да бъде трудно, тъй като има толкова много стилове и кройки, от които да избирате. В следващите редове ще ви дадем ценни и практични съвети как да изберете перфектните дамски дънки, с които да сте модерни и да се чувствате удобно.

Виж повече

Как да изберем перфектните дамски дънки

Дамски дънки 1

Дамски дънки - разгледайте!

Да намерите дамски дънки, които ви стоят перфектно звучи на пръв поглед лесна задача, но не винаги е точно така. При дънките за жени няма такова нещо като универсални модели, които са подходящи за всеки. Дори да са маркови и модерни, дамските дънки на първо място трябва да са съобразени с фигурата ви. Намирането на подходящи дамски дънки е нещо лично, защото всичко зависи от спецификата на вашето тяло – дали ви отиват модели с висока талия, с ниска, по-широки или по-тесни крачоли и така нататък.
При избора на дамски дънки важни са повече формата и пропорциите на тялото, отколкото размерът. Бъдете честни, наистина ли знаете каква е формата на тялото ви, а не само кой размер дамски дънки ви стават?
 

Разберете кой е най-подходящия модел на дамските дънки за Вас
 

Дамски дънки 2

Дамски дънки - научете повече!

Първият съвет, който можем да ви дадем, когато става въпрос за пазаруване на дънки за жени е именно да разберете кои са правилните мерки. Разбира се, можете просто да изберете чифт модерни маркови дамски дънки от стелажа, например с все по-актуалната висока талия, да ги пробвате и да се надявате на най-доброто, но ако имате по-добра представа за вашия конкретен модел, имате много по-голям шанс да си купите идеалния чифт дамски дънки.
Можете да направите вашите измервания за перфектния размер дамски дънки по няколко различни начина. Показателите, от които обикновено се нуждаете за дамски дънки са размерът на талията и размерът на вътрешния шев -  това е дължината от вътрешната страна на крака до глезена. Но е добра идея да измерите и дължината от чатала до колана на талията на дамските дънки

Търсете дамски дънки, които знаете, че харесватеДамски дънки 3

Дамски дънки - свържете се с нас

Ако имате перфектния чифт дамски дънки у дома, който обичате да носите и усещате, че ви пасва като втора кожа, тогава това е страхотно! Можете да използвате този чифт дамски дънки, за да потърсите подобен тип сред модерните в момента модели. Ако имате конкретни маркови дънки за жени, които никога не са ви разочаровали, огледайте първо тези предложения. Ако да кажем три поредни пъти сте си купували дамски дънки от Guess, например с висока талия, и се чувствате удобно в тях, то погледнете отново първо моделите на Guess – макар да има разнообразни предложения на пазара, производителите на дънки за жени често поддържат в асортимента си своите best seler-и, дори и малко модифицирани, за да бъдат по-актуални и модерни в конкретния сезон.

Дамски дънки от Guess с гаранция за качество

На пазара в момента има толкова разнообразни модели дамски дънки, че със сигурност може да се объркате. В последните години особено модерни остават дамските дънки с висока талия и това не е случайно. Високата талия при дамските дънки оформя страхотно дупето и подчертава талията! Още едно предимство на дамските дънки с висока талия е, че прибират излишните един-два сантиметра по корема. Така освен модерни, ще изглеждате и по-слаби и женствени, ако изберете дамски дънки с висока талия. Ако търсите маркови дамски дънки, със сигурност сред предложенията на Guess ще намерите модели, които си струва да погледнете.
Компанията е създадена преди 42 години от братята Пол и Морис Марсиано и вече няма нужда от представяне -  продуктовата гама на бранда Guess включва дрехи, аксесоари, парфюми и какво ли още не. Но дамските дънки  Guess са особено емблематични и ценени от любителите на модерни маркови дрехи. И макар буквално преведено името на Guess да означава „отгатни, познай“, ако заложите на дамски дънки от Guess няма да има нужда да гадаете за качеството, което получавате – марката вече говори сама за себе си. Днес марката  Guess съчетава американския стил с френския шик и не изневерява на качеството и комфорта, винаги с внимание към кройките, които оформят тялото по най-добрия начин – това важи и за дамските дънки с марка Guess, и за мъжките.

Какви са основните типове дамски дънки

Дамски дънки 4

Дамски дънки - видове

Както вече споменахме, дамските дънки с висока талия са особено актуални и през този сезон, но нека накратко отправим поглед към основните типове дамски дънки на пазара.


 - Дънки тип Jeggings – те обикновено се описват като кръстоска между дънки и клинове и са фантастични, ако основната ви цел е комфорт и прилепване.  Този тип дамски дънки често са супер еластични и очертават тялото, но без да затрудняват движенията.


- Дънки Skinny или Super Skinny – това са модели, които често придават вид (но не непременно усещане) на супер тесни. Те изглеждат подобни на Jeggings, но обикновено се считат за истински чифт дънки, тъй като често имат джобове и копчета. Те са прилепнали към глезена, което ги прави чудесни за подчертаване на дълги, стройни крака.

- Дънки Straight Leg – това са доста класически тип дамски дънки, които изглежда винаги ще бъдат модерни. Правите дънки по същество са точно това - с прав крачол, който не се променя на ширина по цялата дължина на крачола. Това обикновено означава, че те прилягат по-плътно около бедрата, отколкото около прасците и глезените.


 - Дънки Boot Cut – този стил дънки са леко стеснени в областта на бедрата и след това се разширяват от коляното надолу към подгъва, обикновено с висока талия. Съществуват различни разновидности на този модел, но като цяло вариантите, които са с висока талия и се разширяват в края на крачола този сезон са истински хит.


 - Дънки тип Flared  са именно от модерните модели дамски дънки, които се разширяват в долната част. Те обикновено са плътно прилепнали в областта на бедрото и горната част на краката, като долната половина се разширява, подобно на Boot Cut.

 - Дънки тип Wide Leg – този модел е широк по цялата дължина на крачола. Поради тази причина той може да се нарича още baggy fit или loose fit jeans,  но трябва да се отбележи, че различните стилове понякога имат по-тясна обиколка надолу около глезена.

Как да изберем перфектните дамски дънки

Разберете кой е най-подходящия модел на дамските дънки за Вас

Търсете дамски дънки, които знаете, че харесвате

Дамски дънки от Guess с гаранция за качество

Какви са основните типове дамски дънки

Модерни дамски дънки 1
Модерни дамски дънки - Разгледайте при нас!
Маркови дамски дънки 1
Маркови дамски дънки - Разгледайте при нас!
Категории
Опции за пазаруване
Категории