-5% отстъпка при плащане с карта!

За marinero.bg

Marinero е символ на най-добрите марки в света, представящи изтънченост чрез своята елегантност и модерна селекция от мода, парфюми и козметични продукти.

Мисия

Да издигнем красотата до най-високата й форма, карайки клиентите на Marinero да се чувстват красиви, силни, вдъхновени. Нашата визия е да се превърнем във водеща онлайн платформа за луксозни продукти, давайки на нашите клиенти възможността да опитат от света на модата, парфюмите и козметиката, потапяйки се в необятната вселена на лукса.

Цели

В Marinero вярваме, че нашите ценности отразяват кои сме ние. Стремим се към най-доброто и подкрепяме различията си, защото ценим разнообразието в хората и идеите. Ние вярваме, че великите идеи могат да дойдат отвсякъде. Ако има по-добри пътища пред нас, заедно ще ги намерим.

Продуктова гама

Продуктовата гама на Marinero е разделена на три основни сегмента – мода, парфюми и козметика. Модерен, елегантен, уникален, уверен, смел – това са думи с които асоциираме Marinero и клиентите му. Нашата цел е да предложим разнообразна гама от премиум до достъпни луксозни марки, даващи на клиента увереност и стил при всяка покупка. Играейки с чувствата и сетивата, Marinero има за цел да вдъхнови клиентите си, правейки ги красиви, уникални и уверени.

Екип

През годините успяхме да развием силен екип от професионалисти с когото много се гордеем. Благодарение на техните знания и професионализъм, ние успяваме правилно да анализираме, планираме и доставим продукти, които отговарят на пазарните потребности и тенденции, позволявайки на компанията да се развива положително. Marinero постоянно се стреми да предостави на клиентите си най-доброто обслужване. За тази цел, всяка година нашите служители минават през серия от обучения с които целим увеличаване на знанията им, продуктовите тенденции и клиентско удовлетворение.