Вземете 5% отстъпка при плащане с карта!

Полезна информация

Връщане

Потребителят има право да се откаже от договора и да върне един или повече Продукти от дадена поръчка, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице, от името на Потребителя.
Връщане на закупен Продукт може бъде направено в рамките на 14 (четиринадесет) календарни дни след получаване на поръчката. Връщането се извършва до адреса на Търговеца, посочен на сайта на онлайн магазина, а именно: гр.Плевен, ул. Кара Кольо №1 
При връщане Продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид (напр. разкъсана опаковка, целуфан, премахнати етикети, липсващи части и др.) и да е придружен с всички съпътстващи я документи - касова бележка и/или фактура, гаранционна карта, упътвания за употреба и др.
Разходите по доставката се покриват от Потребителя. Когато Потребителят връща стока с правото на възстановяване на заплатената сума поради каквато и да било причина, цената, обект на възстановяване, се намалява със стойността на получената отстъпка, приложена върху стоката, и само действително платената сума подлежи на възстановяване.
Търговецът дължи възстановяване на действително платената от Потребителя сума по банков път, след като Продуктите бъдат върнати с касов бон и след проверена от служител на Търговеца, че не е нарушен търговският вид или целостта на Продукта в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
Закупени долни части на бельо, долни части на бански и маски за лице не могат да бъдат върнати или заменяни.